Christien

Eten, lekker eten, uit eten, koken, bakken, gezellig met familie en of vrienden samen zijn en eten!

Volgens mij is eten best wel een ding!

Maar naar de film gaan, fotograferen en reizen vind ik ook erg leuk

Ervaring

Professional Coaching & Leiderschap, Coachcenter
Meditatie docenten opleiding, Dru Netherlands
Massage Therapeuten opleiding, Horizon

Mijn verhaal

Ik ben Christien Toeange en mijn leven schrijft zich als een boek.

De rode draad in mijn levensboek is liefde, familie, ups & downs, spannende avonturen en een rugzak vol levenservaring. Misschien kom ik er nog eens aan toe om het boek te schrijven.

 

Hoe mijn passie ontstond

Als kind ging ik vrijwel zorgeloos door mijn jeugd met veel familie en vrienden om mij heen. Mijn herinnering aan die tijd is dat ooms en tantes, neefjes en nichtjes op bezoek kwamen. Vriendjes en vriendinnetjes bleven vaak spelen. In de weekenden bakte mijn moeder appeltaart. We gingen vaak op bezoek bij familie voor een verjaardag of gewoon voor de gezelligheid. Het was altijd feest, want we aten altijd samen.  Daar is mijn passie en interesse in mensen ontstaan.

 

Ga maar naar Christien

Wat ik altijd heb geweten is dat ik het liefst bijdraag om mensen gelukkig en blij te zien. Maar wat zeg je daarmee precies?

Al jong merkte ik dat ik makkelijk aanspreekbaar en benaderbaar was voor mijn familie. Als er iets geregeld moest worden dan kwamen ze bij mij. Hadden ze een luisterd oor nodig, dan wisten ze mij ook te vinden. Zelfs in werksituaties werd vaak gezegd : Ga maar naar Christien.

 

Als au pair in Engeland

De periode die mij hier als het ware op heeft voorbereid, was toen ik voor een jaar als au-pair naar Engeland ging.

Eerst zou ik samen met een vriendin gaan, maar op het laatste moment bedacht zij zich. Ik zette door en ging alleen. Overigens heb ik het haar nooit kwalijk genomen. Ze is nog steeds mijn allerbeste vriendin.

Het gezin waarin ik terechtkwam, was allesbehalve makkelijk. De ouders bleken aan het begin van een scheiding te staan. De spanning was duidelijk voelbaar. Je kon er een mes in zetten.

De uitdaging voor mij om met deze spanning, andere cultuur en gewoontes van het gezin om te gaan in een vreemd land, waar ik de taal nog niet machtig was, was heel groot.

De situatie werd voor mij onhoudbaar en ik besloot om te switchen naar een ander, harmonieuzer gezin. Ik was daar nog geen maand en ook hier bleek dat vader en moeder gingen scheiden.

Toch was er een wereld van verschil tussen deze twee gezinnen. Communicatie, gezond verstand en sterk in je schoenen staan hebben daar heel veel mee te maken.

Met dit laatste gezin heb ik nog steeds warme contacten.

Hier is het zaadje van passie en interesse in mensen nog meer gaan ontkiemen

Na vele reizen naar verschillende werelddelen waarin je kennis maakt met andere culturen, gewoontes en religies was ik nog beter in staat te communiceren met mensen.

 

Levenslessen

Zo heeft elke periode mij veel leerzame en wijze levenslessen gebracht.

Die lessen breiden zich nog steeds uit. Zoals tijdens mijn werkzaamheden bij zowel kleine bedrijven als multinationals. Inkoop, verkoop en financiële afdelingen zijn voornamelijk mijn werkgebied geweest. Nu is het receptioniste-telefoniste waarbij je veel mensen spreekt en tegenkomt.

Ik heb ups & downs gekend in mijn persoonlijke leven, zoals wij allemaal. Hiermee heb ik mijn rugzak gevuld met nog meer levenslessen en ervaring.  En recentelijk aangevuld met een opleiding Professional Coaching & Leiderschap bij Coachcenter, een Meditatie docentenopleiding bij Dru Nederland en een opleiding voor Massage Therapeut bij Horizon.

 

Op mijn plek

Nu ben ik in een levensfase aangekomen waarbij ik van mijn passie mijn beroep maak.

Mijn missie is PELLO in de wereld te brengen; POSITIEVE ENERGIE, LICHT & ONTSPANNING

Met de geweldige combinatie van Coaching, Energetische Massage en Meditatie kan ik jou hierbij terzijde staan.

Wat ik wil bieden is:
Vertrouwen, rust en balans.
Dan kunnen we samen werken aan jouw vraag.

Ik praat graag, maar ik weet ook wanneer ik juist mijn mond beter kan houden. Ik wil graag met je werken en je bij je eigen inzicht en oplossing brengen.

Ik doe het coachingswerk, meditatie lessen en massage omdat ik het fijn vind om mensen blij te zien. Zijn zij blij, ben ik blij. Dat heb ik altijd gehad. En dat voel ik nu nog sterker dan anders

Als coach ben ik nieuwsgierig naar jou, het contact met jou en wat ik voor jou kan betekenen.
Als meditatiedocent gun ik je de tijd voor jouzelf.
Als massage therapeut zorg ik ervoor dat je energie weer vrij gaat stromen

Ik wil graag jouw zaklamp zijn om uit te vinden waarnaar jij op zoek bent.

“Waar een wil is, is een weg,
Alles is mogelijk als je er maar in gelooft”

“De mensen die goed door het leven gaan zijn mensen die op zoek gaan de omstandigheden die zij willen. Als ze die niet kunnen vinden creëren zij ze zelf.

George Bernard Shaw

“Wat weerhoudt mensen ervan hun doelen te bereiken?