De maanden met de R in de naam zijn er weer, neem dan de tijd om in jezelf te investeren!

Zoek je rust, regelmaat en reinheid? Balans of antwoorden?

Lees hieronder wat voor jou werkt en meld je aan

Voor een Coaching Workshop ben ik op zoek ben naar 4 tot maximaal 6 personen die aan de slag willen met zichzelf. 
Ik ga naar jullie luisteren en horen wat jullie aan jezelf vragen. Ervaar jij druk, vermoeidheid, onmacht en meer van deze, soms negatieve, gevoelens of weet je het soms niet meer en wil je het graag weten, meld je dan aan via het onderstaand formulier.
Vragen als; Wat kan ík doen als ik de omgeving niet kan veranderen? Wat kan ik veranderen aan of in mijzelf.  Hoe blijf ik positief en laat dat zien? Wat sluit ik buiten, mijn angsten, boosheid of verdriet? Het mag er allemaal zijn! Gun jezelf deze tijd, pak deze kans en meld jezelf aan.

Voor mijn Meditatie lessen ben ik op zoek naar personen die willen beginnen met meditatie. Meditatie brengt rust en ontspanning. Het reduceert stress, vertraagd het verouderingsproces en brengt positiviteit! Wat wil je nog meer 🙂 De lessen bestaan uit bewegen, ontspanning, ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie. Ben je nieuwsgierig en stond dit al lang op je verlanglijstje, meld je dan aan.  

Voor mijn massage opleiding ben ik op zoek naar personen die de energieverstoringen in hun lichaam willen aanpakken zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Heb je al veel geprobeerd om spanning, stress, pijnlijke spieren te verhelpen, meld je dan aan voor een massage sessie en kijk wat het jou brengt. 

Workshop of Meditatie of Massage

8 + 2 =