NIEUW! Introductie Workshop: Aan de slag met jezelf💪🏽

“Ik zou zo graag…..” Dit is een veel gehoorde uitspraak. 

In deze workshop ga je aan de slag met jou wensen, dromen en doelen. Hoe groot of hoe klein ze ook zijn. Meld je aan voor een van de onderstaande data.

Deze workshop vindt plaats op de dinsdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur en dinsdag avond van 20:00 tot 21:30 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 15,- per persoon inclusief handout en koffie&thee.

Vul je gegevens hieronder in en klik op de ‘aanmelden’ knop! 

Dindsagochtend/Dinsdagavond:

14 mei | 21 mei | 4 juni | 11 juni |

 

De maanden met de R zijn weer bijna voorbij toch kun je op zoek naar de R! 

Zoek je rust, regelmaat en reinheid? Balans of antwoorden? In deze tijd van onrust, waarbij je uit je ritme leeft en alles wat zo gewoon en vanzelfsprekend was nu chaotisch kan zijn? Lees hieronder wat voor jou werkt en meld je aan.

NIEUW! Kom naar het vragenuurtje!

Ben je nog niet toe aan een coach traject en je wilt even sparren of wat vragen stellen, maak dan een (online) afspraak voor een vragenuurtje! 

Voor Coaching ben ik op zoek ben naar personen die met zichzelf aan de slag willen.
Ik ga naar je luisteren en horen welke vragen jij jezelf stelt. Ervaar jij druk, vermoeidheid, onmacht en meer van deze, soms negatieve, gevoelens of weet je het soms niet meer en wil je het graag weten, meld je dan aan via het onderstaand formulier.
Vragen als; Wat kan ík doen als ik de omgeving niet kan veranderen? Wat kan ik veranderen aan of in mijzelf.  Hoe blijf ik positief en laat dat zien? Wat sluit ik buiten, mijn angsten, boosheid of verdriet? Het mag er allemaal zijn! Gun jezelf deze tijd, pak deze kans en meld jezelf aan.

Voor mijn Meditatie lessen ben ik op zoek naar personen die willen beginnen met meditatie. Meditatie brengt rust en ontspanning. Het reduceert stress, vertraagd het verouderingsproces en brengt positiviteit! Wat wil je nog meer 🙂 De lessen bestaan uit bewegen, ontspanning, ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie. Ben je nieuwsgierig en stond dit al lang op je verlanglijstje, meld je dan aan.

Voor mijn Massage opleiding ben ik op zoek naar personen die de energieverstoringen in hun lichaam willen aanpakken zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Heb je al veel geprobeerd om spanning, stress, pijnlijke spieren te verhelpen maar had daar niet veel baat bij, meld je dan aan voor een massage sessie en kijk wat het jou brengt.

 

 

Workshop | Coaching | Meditatie | Massage

8 + 3 =